Leirikappale

Tammileiri XVI:n leirikappale on nyt täällä! Voit kuunnella sen alla olevasta soittimesta ja laulaa halutessasi mukana. Alla on myös sanat mukana laulamista varten.

Lieskalaakso

1. Jälleen koolla on, joukko vastustamaton. Lieskalaaksoon vie meidän tie. Poika lentäjän, on Mister Grandy peloton. Tutkijamme tää myös mukana on.

Kerto: Nyt Lieskalaaksoon vaan, me kaikki matkataan. Mukaan mennään seikkailemaan. Nyt Lieskalaaksoon vaan, taas kaikki matkataan. Koru kaulassaan, minä ja hän.

2. Lohikäärmeen maa se meitä kiinnostaa. Mukaan dokkariin Miska ja Martti. Pelottaa ei saa, vaan mukaan puuhaamaan. Siis varustautumaan. Olenhan valmis.

Kerto: Nyt Lieskalaaksoon vaan, me kaikki matkataan. Mukaan mennään seikkailemaan. Nyt Lieskalaaksoon vaan, taas kaikki matkataan. Koru kaulassaan minä ja hän.

3. Tietäjämme tää, hän paljon ymmärtää ja auttaa ystävää, hymyilemään Onnen koru on, merkki sudenkorennon. Lieskaa jännittää ja piiloon jää.

Kerto x 2: Nyt Lieskalaaksoon vaan, me kaikki matkataan. Mukaan mennään seikkailemaan. Nyt Lieskalaaksoon vaan, taas kaikki matkataan. Koru kaulassaan minä ja hän.