10 syytä lähteä Tammileirille!

 1. Koska kaikki tulevat sinne!
  Tammileirille kokoontuu suuri joukko niin tuttuja kuin vieraita partiolaisia! Tutustu uusiin tyyppeihin tai pidä hauskaa ennestään tuttujen kaverien kanssa.
 2. Ohjelma on kerrassaan häikäisevä!
  Tammileirin ohjelmaa on alettu hiomaan jo nyt, sillä haluamme taata upeat kokemukset leirillä. Ohjelma on mukaansa tempaavaa ja mystistä – tätä et siis halua missata!
 3. Tammileiri on aina Tammileiri!
  Muita leirejä tulee ja menee, mutta Tammileiri on aina Tammileiri. Voit muistella vuosien päästä tätä hauskaa kokemusta ja rohkaista tulevaisuudessa muitakin lähtemään Tammileirille.
 4. Aarni!
  Leirimme mahtava keulahahmo, Aarni, on mahtava tyyppi! Voit seurata ennen leiriä Aarnin elämää Tammileirin somesta, ja lopulta leirillä pääset tapaamaan häntä 💕
 5. Haluat olla mukana parhaassa tekijäporukassa!
  Tammileirin pestihaut ovat auki, voit vapaasti etsiä sinulle sopivan pestin ja lähettää hakemuksen! Pääset varmistamaan sudenpennuille mahtavan kesän hauskassa porukassa. Jokaiselle löytyy varmasti mieluinen pesti, joten jos vähänkään haluaisit olla mukana, niin lähetä hakemus!
  Kuva: Petri Nieminen
 6. Mystiset kansantarut ovat oikeasti kiinnostavia!
  Tammileirin teemana on tällä kertaa suomalaiset kansantarustot ja -perinteet, joiden keskellä leirillä seikkaillaan. Tiesit sitten entuudestaan jo jotain tai et, leirillä opit varmasti jotain uutta – ja tieteikin hauskalla tavalla!  
   
 7. Kesä ei ole kesä ilman leiriä!
  Mikäs sen parempaa kuin teltassa nukkuminen, luonnon ääniin herääminen ja raikas ilma?
 8. Ei saa unohtaa aarretta!
  Mitä aarretta Aarni mahtaakaan Aarnivalkean alla piilotella? Siitä otetaan selvää! Luvassa on siis hauska, jännittävä ja etenkin tarunomainen leiri.
 9. Miksi et lähtisi?
  Olet varmasti kuullut Tammileiristä puhuttavan jossain. Miksi et siis lähtisi ottamaan selvää, mistä puheet ovat peräisin? Et voi hävitä mitään lähtiessäsi! Saat vähintäänkin hyviä muistoja ja jotain kerrottavaa, kun joku kysyy kesästäsi.
 10. Yhteishenki on mahtava!
  Ei ole väliä tunnetko ennestään jo monta tulijaa vai oletko vasta ensikertalainen partioleireillä. Tammileirillä kaikki tulevat toistensa kanssa toimeen, muita autetaan ja opitaan yhdessä uutta. Saat varmasti apua kinkkisissä tehtävissä, tai voit olla auttamassa muita. Leirin päätteeksi olet varmasti iloinen päätöksestä lähteä mukaan nähdessäsi väsyneet, mutta iloiset ilmeet kaikkien kasvoilla.
  Kuva: Kris Loimaala
  Teksti: Minka Viljanen

  Avoimia pestejä löydät tammileiri.fi/pestit ! Hae rohkeasti mukaan ☺️