KAIKKI SUDENPENTUOHJELMAA SUORITTAVAT LEIRILÄISIKSI TAMMILEIRILLE


Tammileiri toivottaa ensi kesänä tervetulleeksi leiriläisiksi Sauvon Ahtelaan kaikki sudenpentuohjelmaa suorittavat. Koska leirialueen kantokyky tai maksimiosallistujamäärä ei ole ylittynyt ja olemme saaneet kuulla, että sudenpentuohjelmaa suorittavia lapsia on syntynyt myös vuosien 2009-2011 ulkopuolella, olemme päättäneet jatkaa ilmoittautumista ja mahdollistaa näin leirikokemuksen myös niille lapsille, jotka toimivat osana jotakin laumaa ja suorittavat sudenpentuohjelmaa, mutta ovat alkuperäisen ikärajauksen ulkopuolella. 

Ilmoittautumislinkki ja lisätietoja on tulossa heti alkuviikosta ja ilmoittautuminen jatkuu perjantaihin 8.3. asti. Huomio! Uusi linkki eli ilmoittautumisen jatko ei koske vuosina 2009-2011 syntyneitä eli alkuperäisen ilmoittautumisohjeen kohderyhmää, vaan heidän on mahdollista ilmoittautua alkuperäisellä linkillä vielä tänään 3.3.