TEKIJÄILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ 15.5. ASTI

Tammileirille on ilmoittautunut huikeat 2291 osallistujaa (15.4.), joista lähes 1600 on sudenpentuja!

Sudenpennut pääsevät seikkailemaan Tammileirin aikana kuudessa ohjelmalaaksossa ja tutustumaan Lintukotoon. Illat kruunaa vuorotellen suurohjelmat ja alaleirin oma ilta.

Suuret leirit tarvitsevat toteutuakseen paljon resursseja – Tammileirillekin kaivataan vielä monia innokkaita partiolaisia ja ei-vielä-partiolaisia tekijäpesteihin lähes leirin jokaiselle osa-alueelle.

Tekijäpestissä ei tarvita välttämättä mitään ennakkotietoa partiosta tai spesiaalitaitoja. Jokaisella osa-alueella on mestareita/kymppejä tukena ja apuna. Riittää kunhan sinulla on intoa luoda unohtumatonta leirikokemusta!

Eikä tekijöitäkään ole leirin ohjelmassa unohdettu – leiriltä löytyy mm. johtajakahvila ja johtajaohjelmaa.

Muistathan että Tammileirillä on myös kesäloma ja -työtakuu voimassa 15.5. asti! Lisätietoja löydät tammileiri.fi/tekijalle/kesatyotakuu/

Tule siis rohkeasti mukaan tekemään Tammileiriä ja ota kaveri mukaan kans!
Avoimia tekijäpestejä löydät tammileiri.fi/pestit

Tammileirille on mahdollista ilmoittautua tekijäksi palvelutehtäviin 15.5. mennessä osoitteessa http://bit.ly/tekijalomake. Tämän linkin kautta voi ilmoittautua vain partiolaiset, mikäli ei-partiolainen haluaa tekijäksi niin ole yhteydessä projektityöntekijä Heliin, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 3129430.