Huoltajalle 

MITÄ, MISSÄ JA MISSÄ MILLOIN?  

Seitsemästoista Tammileiri kantaa nimeä Aarnivalkea! Sudenpennut pääsevät leirillä tutustumaan suomalaiseen kansanperinteeseen ja –tarustoon. Leirillä sudenpennut pääsevät etsimään aarnivalkeita eli tulia, jotka palavat aarteiden päällä ja joita Aarniksi kutsuttu haltija vartioi. Leirillä sudenpennut pääsevät kehittämään yhteistyötaitojaan, kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita.  

Tammileiri XVII Aarnivalkea järjestetään 6.-9.6.2019. Rakennusleiri on 3.-5.6.2019 ja purku suoritetaan sunnuntaina 9.6.2019. Leiri järjestetään Sauvon kunnassa Ahtelan leirikeskuksessa, jossa Tammileiri on järjestetty vuodesta 1979 asti. Ahtela on Turun kaupungin omistama leirikeskus. 

 

LEIRILÄINEN  

Tammileiri XVII Aarnivalkealle leiriläisenä voivat osallistua sudenpentuikäiset eli 7-9 vuotiaat lapset. Leirille ovat tervetulleita myös ei vielä partiolaiset. Ei vielä partiolainen voi osallistua leirille jo partiossa olevan kaverinsa kanssa ja ilmoittautuu partiossa olevan kaverinsa lippukunnan kanssa. 

 

MITÄ LUVASSA?  

Leirillä järjestetään monipuolista ohjelmaa, joka pohjautuu suomalaiseen kansanperinteeseen ja -tarustoon. Luvassa on elämyksiä, kädentaitoja, kisailua, tarinoita ja näyttäviä yhteisohjelmia. Esimerkiksi merta ja vesillä liikkumista innostavasti käsittelevä ohjelmapiste on kokemisen arvoinen juttu!