Ilmoittautuminen 

Tammileiri XVII Aarnivalkean ilmoittautumisaika on päättynyt.

Tammileirille on mahdollista ilmoittautua tekijäksi palvelutehtäviin 15.5. mennessä osoitteessa http://bit.ly/tekijalomake. Tämän linkin kautta voi ilmoittautua vain partiolaiset, mikäli ei-partiolainen haluaa tekijäksi niin ole yhteydessä projektityöntekijä Heliin, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 3129430.

Tammileirille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta PartioID-tunnuksella. Alle 18-vuotiaan leiriläisen ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan PartioID-tunnuksella.  Huoltajan PartioID-tunnuksen rekisteröimiseen tarvitaan huoltajanumero sekä Kuksaan merkitty sähköpostiosoite; nämä tiedot saa oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta. Myös ei-partiolaiset, perheleirille tulevat lapset ja partioon tutustujat ilmoittautuvat Kuksa-
ilmoittautumislinkin kautta.  Ilmoittautuessa tulee tarkistaa, että valitsee oikean henkilön alasvetovalikosta.
 

Lippukuntien kannattaa varmistaa viimeistään nyt, että jokaisen alaikäisen partiolaisen huoltajan tiedot on merkitty oikein Kuksaan.  

Huoltajille suunnattu ohjeistus Kuksan käytöstä löytyy osoitteesta: 

https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/kuksa-huoltajan-ohjeet/ 

 

ILMOITTAUTUMISEN EHDOT 

Tammileiri -ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 3.3.2019 saakka. Tämän jälkeen tapahtumamaksua ei enää palauteta, mutta estynyt voi etsiä tilalleen toisen osallistujan. Peruutuksista ja osallistujavaihdoksista on ilmoitettava 15.5.2019 mennessä oman lippukunnan johtajistolle ja Tammileiri XVII Aarnivalkean projektityöntekijä Heli Matintalolle  

heli.matintalo@partio.fi p. 050-3129430 

POIKKEUSTILANTEET 

Poikkeuksen ilmoittautumisehtoihin tekee partiolaista tai lähiomaista kohdannut sairaus tai tapaturma. Silloin osallistumismaksun voi periä partiovakuutuksen kautta suoraan omasta vakuutusyhtiöstä vielä 3.3. jälkeenkin. Osallistumismaksun perintä edellyttää lääkärintodistusta.

Huomioithan, että osallistumismaksun palautusta voivat hakea ainoastaan Suomen Partiolaisten jäsenmaksun vuodelle 2019 maksaneet.  

Partiovakuutuksesta voi lukea lisää osoitteesta www.partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus