Leirimaksu

Leirimaksu 85€ (koko leiri 6.-9.6.2019) sisältää Tammileirin järjestämän yhteiskuljetuksen, sekä meno että paluukuljetuksen. Yhteiskuljetukset koskevat vain Lounais-Suomen Partiopiirin alueella toimivien lippukuntien jäseniä.

Lisäksi 85€ leirimaksuun sisältyy leiripaita ja leirihuivi. Leiripaidan kokoa kysytään ilmoittauduttaessa. Ilmoittautuessa voi myös tilata maksullisia leirituotteita.   

Leirin vuorokausihinta on 25€/vrk, jos leirille osallistuu osittaiseksi ajaksi. Mikäli osallistuu yksittäisiksi leiripäiviksi, ei hintaan sisälly yhteiskuljetuksia tai leirituotteita. Osallistuessa yksittäisiksi leiripäiviksi ole asiasta yhteydessä lippukuntaasi ja Tammileirin projektityöntekijä Heli Matintaloon heli.matintalo@partio.fi p. 050-3129430.  

Leirimaksu laskutetaan ilmoittautuneilta ennen leiriä. Lippukunnat eivät osallistu jäsentensä maksujen keräämiseen, vaan Tammileiri hoitaa laskutuksen suoraan osallistujilta.  

Lasku lähetetään Kuksa-profiilissa ilmoitettuun osoitteeseen, joten muistathan tarkistaa Kuksan perusasetuksista laskutusmuodon ja erityisesti sähköpostiosoitteesi.  

Leiriläisten leirimaksut tarkistetaan ennen tapahtumaa ja leirimaksun tulee olla maksettuna leirille saapuessa. Mikäli maksu on venähtänyt yli viimeisen maksupäivän ota leirille mukaasi tosite maksusta.   

Huomioithan, että partiolaisilla partion jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen tapahtumaa. Jos maksu jää viimetinkaan, voit tuoda maksukuitin mukanasi Tammileirille saapuessasi.

STIPENDIRAHASTO 

Tammileirin osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko leirimaksuun tai puoleen siitä. Stipendin tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle ja tukea sitä, ettei kenenkään mukaan lähteminen olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta. 

Stipendiä haetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja sen hakeminen edellyttää perheen tulotietojen selvittämistä. Stipendin hakemiseen liittyvät tiedot käsitellään luottamuksellisesti eivätkä ne mene esimerkiksi lippukunnan tietoon. Stipendit jaetaan hakemusten perusteella hakijan kokonaistilanne huomioon ottaen siten, että mahdollisimman monen osallistuminen leirille mahdollistuu.  

Stipendiä hakeneille ilmoitetaan erikseen siitä onko stipendi myönnetty, ja ilmoittautuminen on mahdollista perua vielä päätöksen saannin jälkeen