Ilmoittautuminen

Tammileirille odotetaan yli kahtatuhatta sudenpentua ja tekijää!

 

LEIRILÄINEN  

Tammileiri XVII Aarnivalkealle leiriläisenä voivat osallistua sudenpentuikäiset eli 7-9 vuotiaat lapset. Leirille ovat tervetulleita myös ei vielä partiolaiset. Ei vielä partiolainen voi osallistua leirille jo partiossa olevan kaverinsa kanssa ja ilmoittautuu partiossa olevan kaverinsa lippukunnan kanssa.

TEKIJÄ  

Elämyksellisen leirikokemuksen takaamiseksi Tammileirille tarvitaan iso joukko tekijöitä ja lähijohtajia. Tekijäksi Tammileirille voivat ilmoittautua samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Tekijäksi voi lähteä myös ei vielä  partiolainen, esimerkiksi toteuttamaan jo partiossa olevan kaverinsa kanssa leirin ohjelmaa. Avoimet pestit löytyvät Tammileirin nettisivuilta osoitteesta www.tammileiri.fi/pestit.  

 

JOHTAJARESURSSIT  

Leiriläiset osallistuvat leirille lippukuntiensa kanssa. Turvallisuuden takaamiseksi leirillä on oltava Suomen Partiolaisten turvallisuusohjeistuksen mukaisesti vähintään jokaista alkavaa kymmentä leiriläistä kohti yksi johtaja ja jokaista täyttä viittäkymmentä leiriläistä kohti pitää olla ainakin yksi vähintään 18-vuotias johtaja. 

 

ALLE KOULUIKÄISET LAPSET   

Leirillä toimii ohjelmapisteiden aikana leiripäiväkoti. Leiripäiväkoti on tarkoitettu alle kouluikäisille leiriläisille, joiden vanhemmat toimivat leirillä tekijäpesteissä tai lähijohtajana.  Leiripäiväkoti järjestää omaa ohjelmaa leiripäivien aikana leirin pienimmille. Päiväkotiin tulijan tulee olla päivähoitoon tottunut 3-7-vuotias, vaipaton ja itse syövä. 

 

MAKSUSSA TUKEMINEN 

Jos lippukunta haluaa tukea omia jäseniään maksuissa, se onnistuu esimerkiksi maksamalla tukisumman avustuksena jokaiselle ilmoittautuneelle tai myöntämällä lippukunnan omia stipendejä. Lippukunnilla on 15.3. asti aikaa kirjata Kuksaan summa, jolla lippukunta tukee tapahtumaan osallistuvia jäseniään. Tämän jälkeen laskutetaan lippukuntia tukisummien määrällä ja tapahtumaan osallistujia loppuosuudella maksuista. 

 

MUUT KUIN L-SP:N LIPPUKUNNAT 

Tammileirille voivat ilmoittautua myös Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ulkopuoliset lippukunnat. Tammileirille otetaan enintään 400 muiden piirien jäsentä. 

Mikäli haluatte tulla muualta Suomesta mukaan Tammileirille, olkaa sähköpostitse yhteydessä projektityöntekijäämme Heli Matintaloon ( heli.matintalo@partio.fi) ja ilmoittakaa lippukunnan nimen ja piirin lisäksi arvioitu sudenpentujen, lähijohtajien ja tekijöiden määrä. Osallistuminen siis edellyttää, että sudenpentujen ja lähijohtajien lisäksi mukaan lähtee myös tekijöitä.  Jokaista alkavaa kymmentä leiriläistä kohden on löydyttävä vähintään yksi tekijä. Tekijä toimii leirillä pestissä kokoaikaisesti eikä näin ollen voi olla laskettuna lähijohtajavahvuuteen. Sudenpennun ykköslippukunta määrittää minkä lippukunnan ja piirin jäsenenä ilmoittautuminen tapahtuu. 

Projektityöntekijältä lippukunta saa vastausviestinä tiedon mahtuuko mukaan Tammileirille, minkä jälkeen jäsenet voivat tehdä ilmoittautumisensa muiden tapaan Kuksan kautta. 

Muualta Suomesta tuleville partiolaisille ei ole järjestetty yhteiskuljetusta, vaan lippukunnat vastaavat itse tilausbussien varaamisesta meno- ja paluumatkalle. Omilla autoilla ei ole mahdollista saapua rajallisen parkkitilan vuoksi.