AVOIMET PESTIT

TULE TEKEMÄÄN TAMMILEIRIÄ! 

Tammileirille on mahdollista ilmoittautua tekijäksi palvelutehtäviin 15.5. mennessä osoitteessa http://bit.ly/tekijalomake. Tämän linkin kautta voi ilmoittautua vain partiolaiset, mikäli ei-partiolainen haluaa tekijäksi niin ole yhteydessä projektityöntekijä Heliin, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 3129430.

Tammileiri tarjoaa sudenpennuille elämyksiä ja kokemuksia, iloa ja naurua. Jotta partiouransa alkutaipaleella olevat leiriläiset saavat unohtumattoman leirielämyksen tarvitaan paljon upeita ja innokkaita tekijöitä!  

Pesteihin voi hakea kuka tahansa samoaja, vaeltaja ja aikuinen. Tekijöille on tarjolla myös omaa johtajahuoltoa.

Pestiin hakeminen tapahtuu Microsoft Forms –lomakkeen kautta ja osa-alueen päälliköt ovat hakijoihin yhteydessä mahdollisimman nopeasti!

Jos et löydä itsellesi sopivaa pestiä tai sinulla on muuta kysyttävää voit ottaa yhteyttä tietyn osa-alueen päällikköön tai leirinjohtajiin, yhteystiedot löydät täältä.

Tekijärekryn kolmas kierros on nyt käynnissä ja se päättyy 15.5.

LEIRIMAKSU

Leirimaksu 85€ (koko leiri 6.-9.6.2019) sisältää Tammileirin järjestämän yhteiskuljetuksen, sekä meno että paluukuljetuksen. Yhteiskuljetukset koskevat vain Lounais-Suomen Partiopiirin alueella toimivien lippukuntien jäseniä.

Lisäksi 85€ leirimaksuun sisältyy leiripaita ja leirihuivi. Leiripaidan kokoa kysytään ilmoittauduttaessa. Ilmoittautuessa voi myös tilata maksullisia leirituotteita.   

Leirin vuorokausihinta on 25€/vrk, jos leirille osallistuu osittaiseksi ajaksi. Mikäli osallistuu yksittäisiksi leiripäiviksi, ei hintaan sisälly yhteiskuljetuksia tai leirituotteita. Osallistuessa yksittäisiksi leiripäiviksi ole asiasta yhteydessä lippukuntaasi ja Tammileirin projektityöntekijä Heli Matintaloon heli.matintalo@partio.fi p. 050-3129430.