MESTARIPESTIT

Mestareiden etsintä on alkanut! 

Kaikkiin pesteihin haetaan täyttämällä hakulomake

OHJELMA 

Ohjelmamestari:   

Ohjelmamestarin pestissä vastaat nimetyn ohjelmakokonaisuuden suunnittelusta, budjetoinnista, hankinnoista ja käytännön toteuttamisesta Tammileirillä. Vastuullasi oleva ohjelmakokonaisuus miehitetään tarvittavalla määrällä kymppi- ja tekijäpestejä. Ohjelmatiimi ja ohjelmapäälliköt tarjoavat laajan tuen pestisi menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Ohjelmamestarina toimit yhteistyössä muiden ohjelman mestareiden ja ohjelmapäälliköiden kanssa.  

Suurohjelmamestari:  

Suurohjelmamestarin pestissä vastaat koko leirin yhteisten suurtapahtumien suunnittelusta, budjetoinnista, hankinnoista ja käytännön toteuttamisesta Tammileirillä. Vastuullasi olevat suurtapahtumat miehitetään tarvittavalla määrällä kymppi- ja tekijäpestejä. Ohjelmatiimi ja ohjelmapäälliköt tarjoavat laajan tuen pestisi menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Suurohjelmamestarina toimit yhteistyössä muiden ohjelman mestareiden ja ohjelmapäälliköiden kanssa.  

TURVA  

Johtokeskusmestari  

Johtokeskusmestarin pestissä vastaat koko leirin viestiliikenteestä, tähän kuuluu radiopuhelinverkon rakentaminen leirialueelle ja siinä tapahtuman viestiliikenteen seuraaminen ja johtaminen. Johtokeskusmestari hallitsee laaja-alaisesti tiedon siitä, mitä leirialueella milloinkin tapahtuu. Johtokeskus myös tietää mitä, leirillä milloinkin tapahtuu. Kriisitilanteissa päävastuu leirin viestiliikenteestä on johtokeskuksella. Johtokeskusmestari toimii yhdessä turvapäälliköiden ja muiden turvan mestareiden kanssa ja osallistuu leirin kokonaisturvallisuuden suunnitteluun ja siihen liittyvien asiakirjojen laatimiseen.  

HAE PESTIÄ