MESTARIPESTIT

Mestareiden etsintä on alkanut! 

Kaikkiin pesteihin haetaan täyttämällä hakulomake

ALALEIRIT 

Alaleirinjohtaja: 

Alaleirinjohtaja on tärkeä osa elämyksellisen ja turvallisen leirikokemuksen luomisessa leiriläisille ja lähijohtajille. Alaleirinjohtajat ovat luonnollisesti leirillä osa alaleiritiimiä, jonka toiminnasta vastaa alaleiripäällikkö. Alaleirinjohtajat johtavat yhtä leirin viidestä alaleiristä 3-4 hengen tiimeissä. Alaleirinjohtajan tehtäviin kuuluu huolehtia lasten ja lähijohtajien hyvinvoinnista ja tiedon välittämisestä heille, suunnitella yhdessä ohjelman kanssa alaleireissä tapahtuvaa ohjelmaa ja alaleirin oman illan järjestäminen.  Alaleirinjohtajat osallistuvat alaleirien yhteisiin kokouksiin ja kyseessä on mestaritason pesti.  

 

OHJELMA 

Ohjelmamestari:   

Ohjelmamestarin pestissä vastaat nimetyn ohjelmakokonaisuuden suunnittelusta, budjetoinnista, hankinnoista ja käytännön toteuttamisesta Tammileirillä. Vastuullasi oleva ohjelmakokonaisuus miehitetään tarvittavalla määrällä kymppi- ja tekijäpestejä. Ohjelmatiimi ja ohjelmapäälliköt tarjoavat laajan tuen pestisi menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Ohjelmamestarina toimit yhteistyössä muiden ohjelman mestareiden ja ohjelmapäälliköiden kanssa.  

Suurohjelmamestari:  

Suurohjelmamestarin pestissä vastaat koko leirin yhteisten suurtapahtumien suunnittelusta, budjetoinnista, hankinnoista ja käytännön toteuttamisesta Tammileirillä. Vastuullasi olevat suurtapahtumat miehitetään tarvittavalla määrällä kymppi- ja tekijäpestejä. Ohjelmatiimi ja ohjelmapäälliköt tarjoavat laajan tuen pestisi menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Suurohjelmamestarina toimit yhteistyössä muiden ohjelman mestareiden ja ohjelmapäälliköiden kanssa.  

 

TEKNIIKKA: 

Ohjelmarakennelmamestari:  

Tule toteuttamaan rakentamista ohjelman kanssa Tammileirille. Pestin luonteeseen kuuluu toteuttaa rakenteita, jossa ohjelma tarvitsee apua. Rakennelmat tehdään leirin teeman mukaisesti, joten ohjelmarakennelmamestarina pääset luomaan leiriin suomalaisen mytologian tunnelmaa. Ohjelmarakennelmamestarina toimit osana tekniikan tiimiä ja tiimiä johtaa tekniikkapäällikkö.  

Porttimestari:  

Oletko aina halunnut päästä tekemään leiristä upean? Tule vastaamaan leirin pääportista, jolla tehdään vau-elämys sudenpennuille Tammileirillä. Porttimestarin pestiin kuuluu myös alaleiriporttien pystytys yhteistyössä alaleirinjohtajien kanssa. Porteissa tullaan toteuttamaan leirin teemaa ja ovat tärkeä osa koko leirin yleisilmettä. Porttimestarina toimit osana tekniikan tiimiä, jota johtaa tekniikkapäällikkö.  

Rakennelmamestari: 

Tule vastaamaan Tammileirin yleisistä rakennelmista joita ovat esimerkiksi keittiön rakennelmat ja mahdolliset teemaan liittyvät erilaiset rakennelmat. Rakennelmamestarina vastaat leirin rakennelmien suunnittelusta ja toteutuksesta alusta loppuun saakka.  Rakennelmamestarina toimit osana tekniikan tiimiä, jota johtaa tekniikkapäällikkö. Omassa pestissäsi tuet myös muita leirin osa-alueita teknistä osaamista vaativissa tehtävissä.   

Korjausmestari: 

Tammileiri 2019 etsii aktiivista ja innokasta ihmistä, joka on valmis huolehtimaan leirin juoksevista asioista leirin aikana. Korjausmestarin vastuulla on yhdessä tiiminsä kanssa hoitaa leirinaikana ilmenevät mahdolliset vikatilat sekä rakennelmien parannukset ja korjaukset. Korjausmestarina toimit osana tekniikantiimiä, jota johtaa tekniikkapäällikkö.  

 

HUOLTO 

Vessamestari: 

Vessamesteri on hullon mestaritason pesti. Pestiisi kuuluu koota leiriin yksi olennaisimmista tiimeistä, jonka onnistuminen vaikuttaa vahvasti koko leirin yleiseen tunnelmaan. Vessamestari toimii yhteistyössä huoltopäällikön ja muiden huollon mestareiden kanssa. Tule mukaan toteuttamaan puhdasta ja raikasta Tammileiri 2019!  

Tiskilinjamestari: 

Tiskilinjamestarina vastaat tiskilinjojen suunnittelusta ja toteutuksesta Tammileirille. Tammileirillä tullaan ruokailemaan omilla ruokailuvälineillä yhdellä suurkeittiöllä. Tiskilinjamestari vastaa siitä, että tiskilinjat ovat kestävät ja siitä, että tiskilinjat vetävät nopeasti ison määrän leiriläisiä. Tiskilinjamestarina pääset myös kokoamaan oman tiskitiimisi, joka huolehtii linjojen ylläpidosta ja tunnelmasta linjoilla huolehtii niin, että leiriläisille astioiden tiskaus on hauska kokemus. 

 

TURVA  

Paloturvallisuusmestari  

Paloturvallisuusmestarin pestiin kuuluu leirin paloturvallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus yhdessä turvallisuuspäälliköiden ja muiden turvan mestarien kanssa. Paloturvallisuusmestarin tehtävänä on yhdessä tiiminsä kanssa valvoa leirialueen sammutusvesien riittävyyttä, sekä ohjeistaa alaleiri- ja lähijohtajat toimimaan tarvittaessa oikein ensisammutuksessa. Paloturvallisuusmestari osallistuu leirin kokonaisturvallisuuden suunnitteluun ja siihen liittyvien asiakirjojen laatimiseen päälliköiden ja muiden mestarien kanssa.  

Johtokeskusmestari  

Johtokeskusmestarin pestissä vastaat koko leirin viestiliikenteestä, tähän kuuluu radiopuhelinverkon rakentaminen leirialueelle ja siinä tapahtuman viestiliikenteen seuraaminen ja johtaminen. Johtokeskusmestari hallitsee laaja-alaisesti tiedon siitä, mitä leirialueella milloinkin tapahtuu. Johtokeskus myös tietää mitä, leirillä milloinkin tapahtuu. Kriisitilanteissa päävastuu leirin viestiliikenteestä on johtokeskuksella. Johtokeskusmestari toimii yhdessä turvapäälliköiden ja muiden turvan mestareiden kanssa ja osallistuu leirin kokonaisturvallisuuden suunnitteluun ja siihen liittyvien asiakirjojen laatimiseen.  

Liikenneohjaus mestari 

Pestiin kuuluisi se, että ottaa kopin sunnuntain vierailupäivän liikenteenohjauksesta Sauvon keskustassa. Eli paikalla tarvitsee olla vain sunnuntaina aamusta siihen asti, että kaikki ajoneuvot saadaan pois Sauvon keskustan parkkipaikkoilta. Itse ohjauksen lisäksi mestarin tulee itse pestata tarvittava tiimi sunnuntaiksi. Mestari pitää myös turvapäälikön ajantasalla siitä, miten omat jutut etenevät ja osallistuu tarvittaessa kokouksiin. 

Mestarilla tulee olla aikaisempaa kokemusta liikenteenohjauksesta sekä JV-kortti voimassa. Muilla liikenteenohjaajilla ei tarvitse olla. 

 

MUONITUS 

Keittiötiimiläisen pesti:  

Tervetuloa iloiseen Tammileirin keittiöön. Sauvon Ahtelaan kokoontuu taasen iloinen ja nälkäinen joukko sudareita kaitsijoineen. Keittiössä pääset paraatipaikalta seuraamaan leiriläisten kuhinaa alueella. Keittiötiimiläiseltä vaaditaan reipasta asennetta ja kykyä tarttua työhön. Pestikuvaustasi voidaan räätälöidä oman mielenkiintosi mukaan; keittiö jakaantuu pienempiin alatiimeihin. Alatiimien johtoon haetaan SL-mestaria (suuret linjat), kasvisruokamestaria, ervi-mestaria ja nippelimestaria.  

 

HAE PESTIÄ