Staabi

Tammileirin staabi

Suvi Lamminen

Olen Suvi Lamminen, Narvin Tytöistä Rauman Lapista. Viime Tammileirillä toimin alaleiripäällikkönä ja sen innoittamana uskalsin ottaa uuden haasteen vastaan. Omassa pestissäni kiehtovinta on päästä kehittämään itseään ja olla mukana luomassa ikimuistoista leirikokemusta partion nuorimmille ikäkausille.

Tuija Kankkio

Olen Tuija Kankkio Narvin Tytöistä, partionimiä on useita ja ei yhtään. Toimin Tammileirillä toisena leirinjohtajana ja vastuualueelleni kuuluvat muonitus, talous, tekniikka ja huolto, turvallisuus, johtokeskus ja toimisto, eli kaikki ne toiminnot, jotka eivät näy leiriläisille mutta joiden pitää sujua, että leiriläiset voivat nauttia rauhassa loistavasta ohjelmasta, kivoista uimahetkistä, mukavista telttaöistä ja mieleen painuvista kokemuksista vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Toivottavasti jokainen leiriläinen saa leiriltä tunteen, että oman ryhmän ja lippukunnan lisäksi, partiolaisia on tuhansia! Ja teidät vanhemmat haastan kokeilemaan tällä leirillä jotain uutta ja yllättävää.

Essi Virtanen

Olen Essi Virtanen, 23 vuotta, Kyrön Kiuruista ja Kokoista. Tällä hetkellä toimin sampona, lippukunnanjohtajana ja piirin seikkailijajaostossa. Tammileirillä toimin alaleiripäällikkönä ja ehdottomasti kiehtovinta pestissäni on alaleirinjohtajien tukeminen ja ohjaaminen pesteissään. Kokonaisuudessaan olen aina tykännyt paljon Tammileireistä niin tekijänä kuin leiriläisenäkin.

Omalla kohdallani tämä on jo neljäs Tammileiri ja viime leirillä toimin itse alaleirinjohtajana.

Liisa Pasto

Olen Liisa Pasto Auran Eräkurjista. Pestini Tammileirillä on toimistopäällikkö. Normaalisti partiossa olen sampo, vastaava akela ja jottei elämä kävisi tylsäksi ja partio liian vähälle, olen myös supejaoston puheenjohtaja.

Pestissäni parasta on olla perillä vähän kaikesta mitä leirillä tapahtuu. Odotan innolla, että pestissäni pääsen tapaamaan monia mielenkiintoisia ihmisiä.

Auli Fredriksson

Olen Auli Fredriksson Pyhärannan Korpiankkureista ja toimin Tammileirillä toisena turvapäällikkönä. Pestini on mielenkiintoinen, laaja ja haastava, mutta vastaa täysin ammattiani. Siksi pestiin lähteminen ei ollut vaikeaa. Pestini kiehtovin osa on yhteistyö viranomaisten ja muiden tahojen kanssa, jotta saadaan turvallinen, mutta mielekäs leiri kaikille.

Anne Tyrmi

Olen Anne Tyrmi ja kotilippukuntani on Vehmaan Lustaset. Toimin Aulin kanssa Tammileirin turvapäällikkönä. Olen pitkän aikaa tehnyt turvallisuutta eri leireillä aina Japanin jamboreelle asti. Ennen olen toiminut rivissä ja esimiestehtävissä, joten turvapäällikön pesti on aika luonnollinen jatkumo tälle. Parasta pestissä on se haasteellisuus. Yli 3000 ihmisen pyörittäminen keskellä metsää turvallisesti ei ole aivan yksinkertainen juttu. Monta asiaa pitää ottaa huomioon ennen leiriä ja sen aikana.

Mika Vilpo

Olen Johtokeskuspäällikkö Mika Vilpo, ATP. Olen tehnyt pestejä leirien ja tapahtumien viestissä koko partiourani. Aiemmin viestinä tunnettu toiminne on nykyään nimetty johtokeskukseksi. Jo aikaisemmin viesti on pitänyt leireillä langat käsissään, huolehtinut tiedonkulusta ja toiminut (johto)keskuksena. Johtokeskuksessa pääsee näkemään koko leirin uudesta näkökulmasta. Johtokeskus vastaa siitä, että leirin eri toiminnoista on koko ajan saatavilla tilannetietoa, tilannekuva on ajan tasalla ja että mahdollisissa poikkeustilanteissa ihmiset ovat oikeissa paikoissa tekemässä oikeita asioita.

Henna Oksa

Olen Henna Oksa, Maskun Hemmingin Tyttäristä ja Pojista. Lippukunnassamme toimin aluksemme kipparina ja muonitan tapahtumia. Kävin muonituskurssin 2006 ja muonitin sen jälkeen monta vuotta lippukunnan retkiä ja tapahtumia. Kokemuksen kartuttua olin mukana myös suurleirien ja muiden piiriin tapahtumien muonituksessa. Vuonna 2014 olin piirileiri Piirun muonituspäällikkö. Piirulla kokeiltiin ensimmäistä kertaa lämpimän valmisruoan tuomista leirille ja nyt Tammileirillä jatketaan hyväksi havaittua tapaa toteuttaa muonitusta.

Timo Päivärinta

Olen Timo Päivärinta intohimoinen purjehtija ja meripartiolainen Jokikylän Pojista. Omassa lippukunnassani toimin samoajaluotsina ja aluksemme konepäällikkönä pitäen veneemme merikelpoisena ja turvallisena. Aiemmilla Tammileireillä olen ollut mukana huollossa ja keittiössä ja kokemusta on kartutettu myös ohjelman tekemisestä piirileirille. Nyt käsissä taitaa olla partiouran isoin pesti huollon ja tekniikan päällikkönä, mutta omalla mukavuusalueella ollaan silti tukevasti.

Eero Kivistö

Olen Eero Kivistö Mellilän Menninkäisitä. Nykyään asustelen Raumalla ja opiskelen Lastentarhanopettajaksi. Tammileirillä toimin ohjelmapäällikkönä. Muihin pesteihin kuuluu MeMen lippukunnanjohtajuus. Tammileirin ohjelmaa kuvaa seuraavat piirteet: elämys, kokemus, oppi ja innostus, yllätyksellisyys, ilo sekä nauru.

Jaana Ketola

Olen Jaana Ketola Euran Peuroista ja vastaan Tammileirillä viestinnästä. Tehtävänäni on siis varmistaa, että Tammileiri näkyy ja kuuluu. Lippukunnassa olen akela ja talousvastaava. Partioviestintä sen sijaan on ollut intohimoni jo yli kymmenen vuoden ajan mitä erilaisimmista ja mielenkiintoisimmista tehtävistä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä tammileiri@lounaissuomenpartiopiiri.fi. Leiri kaipaa tekijöitä, ota yhteyttä tammileirirekry@lounaissuomenpartiopiiri.fi.