TURVA

Kaikkiin pesteihin haetaan täyttämällä hakulomake
Muistathan myös ilmoittautua leirille osoitteessa bit.ly/tekijalomake

Maaturvan tekijäpesti

Osa-alue: turvaorganisaatio
Taso: perustaso
Pestin kesto: ilmoittautumisesta leirin päättymiseen
Pestin vaatima ajankäyttö: Leirillä noin 3 työvuoroa riippuen turvan vahvuudesta. Ennen leiriä yksi mahdollinen turvan yhteinen tapaaminen/infoilta

Pestattavien määrä: 20-30
Maaturvan jäsenen tehtävänä on oman työvuoronsa aikana joko olla leiriportilla tai kierrellä leirialueella. Portilla tehtäviin kuuluu kulunvalvonta sekä portille tulevien neuvominen ja opastaminen. Tärkeintä on pitää kirjaa leiriltä poistuvista/saapuvista sekä huolehtia ettei luvatonta liikennettä pääse leirialueelle.

Leiriä kiertäessä maaturvan tehtävä on tarkkailla mahdollisia vaaratekijöitä ja tarvittaessa puuttua niihin. Tällaisia ovat esim. riippumatot liian korkealla puussa. Maaturvan on syytä tietää missä oman vuoronsa aikana tapahtuu, jotta kiertopartio osaa kohdistaa kierroksensa niille alueille, joissa toimintaa on. Lisäksi turvan jäsenten tärkeä tehtävä on opastaa leiriläisiä esim. siitä missä heidän alaleirinsä tai lähin vessa on. Maaturva kantaa myös mukanaan EA-laukkua ja paikkailee tarvittaessa pieniä haavoja ym. EA-tiimi kutsutaan tarvittaessa paikalle.

Oman vuoron lisäksi maaturvan jäsenet vastaavat suurtapahtumiin siirtymisestä sekä poistumisesta. Suurtapahtuman aikana maaturva auttaa katsomojen täyttämisessä ja valvoo suurohjelmanohjelman turvallisuutta. Tavallisiin ohjelmiin alaleirit voivat siirtyä itsenäisesti. Huomaathan, että maaturvan jäsenet toimivat järjestyksenvalvojan oikeuksien ja velvollisuuksin. Jos et omista JV-korttia, sinulle anotaan poliisilta lupa toimia tilapäisenä järjestyksenvalvojana. Pyrimme myös järjestämään JV-kurssin ennen leiriä. Muista kuitenkin aina olla ensin partiolainen ja järjestyksenvalvoja vasta tarvittaessa.

Johtokeskuksen tekijäpesti

Haluatko nähdä Tammileirin kokonaiskuvan ja käyttää radiopuhelinta? Johtokeskuksen tekijäpestissä se on mahdollista! 💫

Johtokeskuksen tekijäpestissä pääset vastaamaan Tammileirin radiopuhelinviestinnästä ja tarkkailemaan leirin yleiskuvaa. Pestiin kuuluu myös viestien välittäminen taholta toiselle, jos se ei syystä tai toisesta kulje läpi. Tämän lisäksi johtokeskuksessa ylläpidät yleiskäsitystä siitä, missä kukin alaleiri kulloinkin liikkuu. Ikäraja pestiin on 18 vuotta.

Tehtävään ei kuulu yötöitä!