Vierailupäivä

Tammileirillä vietetään vierailupäivää sunnuntaina 12.6.2016. Silloin kaikkien sudenpentujen ja seikkailijoiden perheenjäsenet ovat tervetulleita tutustumaan Lieskalaakson tunnelmaan! Vierailupäivän päätteeksi osallistujat lähtevät vierailijoiden kyydissä kotiin leiriltä.
Sunnuntaiaamuna osallistujille on luvassa vielä ihan omaa leiriohjelmaa, ja sen takia vierailijat pääsevät leirialueelle vasta tasan kello 11. Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole tervetulleita leirialueelle.
Vierailupäivän aikana vierailijat pääsevät omien leiriläistensä opastamina tutustumaan leirialueeseen. Paikan päällä saa parhaan kuvan siitä, mitä kaikkea leirillä on ehditty tehdä ja kokea! Kaikki vierailijat on yhdessä leiriläisten kanssa kutsuttu leirin päättäjäisiin klo 13 alkaen, joiden jälkeen vasta alkaa leirin purkaminen. Vierailijat saavat päättäjäisten jälkeen mielellään olla apuna telttojen ja tavaroiden pakkaamisessa lasten omien johtajien antamien ohjeiden mukaan. Vierailijoiden ja leiriläisten poistuminen leirialueelta alkaa vasta leirin purkamisen jälkeen eli noin klo 14.
Vierailijoille ei ole leirillä tarjolla lämmintä ruokaa, mutta nälissään tai janoissaan ei kenenkään tarvitse olla! Leirialueelle pystytetään vierailupäivän ajaksi useampia kahviloita, joissa myynnissä on erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Kahviloiden myyntituotto menee partiotoiminnan hyväksi.
Tarkempia ohjeita vierailupäivän kulusta, leirille saapumisesta ja sieltä poistumisesta löytyy leiriläisen kirjasta, jonka keskiaukeama kannattaa napata muistilapuksi talteen ennen leirin alkua! Tarkempi vierailupäiväohje lähetetään jokaiselle osallistujalle sähköpostilla leiriä edeltävällä viikolla ja opasta on vierailupäivänä myös jaossa leiriportilla. Vierailijaparkkiin pääsee laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Ampolantie 193, Sauvo. Parkkialueiden lähettyvillä sekä reitin varrella on liikenteenohjaus.