Ilmoit­tautu­mis­lomak­keen täyt­tämi­nen

Tapahtuman ilmoittautujan tiedot

Partiolaisille perustiedot tulevat lomakkeelle automaattisesti. Tarkista, että tiedot ovat oikein ja ilmoitettava henkilö on valittu yläpuolella olevasta vetovalikosta. Mikäli tiedoissa on puutteita tai ne ovat muuttuneet, voit tehdä muutoksia tietoihin Muokkaa-napin kautta. Muista tallettaa muutokset Tallenna henkilö -napista!

 

Tapahtumailmoittautumisen tiedot

Valitse tässä kohtaa leirille osallistumisesi. Kaikki Tammileirille osallistuvat sudenpennut ilmoittautuvat koko leirin ajaksi 9.-12.6.2022. Yli 15-vuotiailla, jotka ovat leirin tekijöitä sekä alle sudenpentuikäisillä lapsilla (0-6-vuotiaat) on mahdollisuus ilmoittautua leirille osaksi aikaa päiväleirimaksulla.

Huomioithan, että jokaisella yli 15-vuotiaalla pitää olla leirillä pesti eli ennalta sovittu työtehtävä. Alle sudenpentuikäiset, 0-6 –vuotiaat lapset voivat osallistua Tammileirille vain oman aikuisen mukana ja myös jokaisella tämän ikäisen lapsen kanssa osallistuvalla aikuisella pitää olla leirillä pesti. Pestin hoitamisen ajan 3-6 vuotiaat lapset voivat olla leiripäiväkodissa. Leirin ohjelma on tarkoitettu sudenpentuikäisille.

Tässä kohtaa voit myös valita vapaaehtoisen lisämaksun, jolla tuetaan vähävaraisten osallistumista leirille.

 

Pestiin liittyvät kysymykset

Kaikki samoajaikäiset ja sitä vanhemmat vastaavat tässä kohdassa esitettyihin pestikysymyksiin. Jokaisella aikuisella, myös alle sudenpentuikäisen lapsen kanssa leirille tulevilla täytyy olla oma työtehtävä eli pesti. Mikäli olet tulossa henkilökohtaiseksi avustajaksi Tammileirille, ilmoita se tässä. 

 

Ruokavalio ja ruoka-aineallergiat

Leirillä tarjotaan laadukasta ja maukasta perusruokaa, joka on aina laktoositonta. Ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti. Mikäli lomakkeen listasta puuttuu jokin ruoka-aine, jolle olet allerginen, tarkenna se Lisätietoa ruokavaliostani -kenttään. Ruokavaliota voit muokata omatoimisesti Kuksassa 20.2. saakka. Myöhemmin ilmaantuvista muutoksista ilmoita heli.matintalo@partio.fi.

 

Tiedot terveydentilastani

Tähän kohtaan tulee kirjata asiat, jotka vaikuttavat terveytesi puolesta leiriarkeen ja jotka leirin lääkinnän on tärkeää tietää. Tieto menee leirin viralliselle lääkinnälle sekä leiritoimistolle ja niitä käytetään vain tarvittaessa. Tiedot luovutetaan myös leirilippukunnanjohtajalle. Lähijohtajien on hyvä olla tietoisia osallistujien terveydentilasta, jotta leirillä sattuviin tilanteisiin voidaan reagoida tarpeeksi nopeasti.

Terveydentilakohdassa kysytään myös erityistarpeisiin liittyviä asioita.

 

Leirituotteet 

Tässä kohtaa voit ilmoittaa t-paitakokosi sekä valita maksullisia leirituotteita. Koko leirin leirimaksu (85 €) sisältää leiripaidan, mutta lyhyemmän aikaa leirillä viettävät voivat ostaa sen itselleen erikseen maksamalla. 

 

Leiripäiväkotia koskevat kysymykset

Leiripäiväkotia koskeviin kysymyksiin vastaavat 3-6 -vuotiaiden lasten huoltajat, jotka ilmoittavat lapsensa leirin aikaiseen leiripäiväkotiin oman pestinsä hoitamisen ajaksi. Päiväkodin alaikäraja on 3 vuotta. Tätä nuoremmat lapset voivat viettää päiväkodissa jonkun aikaa, esimerkiksi huoltajan suihkun tai johtajakahvilassa käynnin aikana.

 

Yleiset kysymykset

Tähän kohtaan tulee ilmoittaa asioimiskieli, uimataito, lähiomaisen yhteystiedot sekä kotikunta.

 

Turvallisesti yhdessä -koulutus

Turvallisesti yhdessä -koulutus on pakollinen koulutus kaikille Tammileirin tekijöille ja lähijohtajille. Mikäli et ole vielä suorittanut sitä, niin katso ohjeet sen suorittamiseen täältä

 

Majoitustiedot

Osallistujat, myös pestissä olevat yli 15-vuotiaat, majoittuvat pääasiassa oman lippukunnan kanssa tai perheleirissä. Alle sudenpentuikäisten lasten kanssa leireilevien on mahdollista majoittua perheleirissä, jossa leirielämä on hieman alaleirejä rauhallisempaa ja pienten lasten tarpeet on otettu huomioon. Myös perheleirissä majoittuvilla yli 15-vuotiailla täytyy olla leiripesti.

Jos pestisi vaatii majoitusta muualla, varmista asia henkilöltä, joka on pestannut sinut. Mikäli valitset pestin mukaisen paikan, lomake kysyy majoituksen lisätietoa. Tähän voit vastata esimerkiksi tiimisi nimen tai alueen, jolla tiedät majoittuvasi.

 

Perheleiritunniste

Tammileirille voi ilmoittautua perheenä. Toivomme, että perheleiriläiset toimivat ilmoittautuessa seuraavasti: Klikkaa ilmoittautumisen lopussa ”Luo perheleiritunniste”. Järjestelmä tuottaa sinulle koodin, jonka voit liittää samaan perheeseen kuuluvan ilmoittautumiseen. Huom! Vain perheen ensimmäinen ilmoittautuja luo koodin. Koodi kannattaa tallentaa heti muistiin. Koodi liitetään perheen seuraavan ilmoittautujan perheleiritunnisteelle varattuun avoimeen kenttään. Jos unohdat perheleiritunnisteesi, ole yhteydessä heli.matintalo@partio.fi. 

 

Stipendit

Stipendiä voivat hakea vain partiolaiset. Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä (17.1.–20.2.2022). Tämän jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Hakeminen edellyttää perheen tilanteen ja tulotietojen selvittämistä. Hakemuksen voi tallettaa myös keskeneräisenä, mutta se tulee lähettää ennen ilmoittautumisajan loppumista. Keskeneräisiä hakemuksia ei huomioida. Stipendihakemus löytyy Kuksasta henkilön omista tiedoista Tapahtumat -välilehdeltä L-SP Tammileiri 2022 –tapahtuman kohdalta.

Stipendihakemukset ovat luottamuksellisia ja ne käsittelee Tammileirin leiriorganisaatiosta erillään toimiva stipendiryhmä. Osallistuja antaa suostumuksensa tietojen luovutukseen hakemuksen yhteydessä.

Stipendit myönnetään puhtaasti hakemukseen kirjattujen tietojen perusteella, eikä siihen tarvitse liitteitä. Hakulomakkeessa kysytään esimerkiksi ruokakunnan kokoa ja yhteenlaskettuja vuosituloja. 

Tammileirin osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä.

Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua stipendiä eikä osallistujan leirimaksua suurempi. Stipendiryhmä kertoo päätöksestään suoraan osallistujalle ja päätös huomioidaan automaattisesti laskutuksessa. Kielteisen tai haettua pienemmän stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 31.3.2022 mennessä.

 

Vahvistus ilmoittautumisesta

Ilmoittautumisesta tulee vahvistus ilmoittajan sähköpostiin sekä huoltajan ilmoittaman alaikäisen sähköpostiin, jos sähköpostiosoite on lisätty Kuksaan.