Tule mukaan tekemään Tammi­leiriä

Oletko valmis tulemaan mukaan mahtavaan porukkaan tekemään Tammi­leiriä? Haku pesteihin tapahtuu kuksan kautta. Tarkemmat pestin tiedot löydät aina varsinaisesta hakuilmoituksesta.   

Kaikki Tammileirin pestit tulevat näille sivuille avoimesti kaikkien haettavaksi julkiseen hakuun. Pestit näkyvät myös partion pestihaussa. Niihin voi kuka tahansa partiolainen tai partiolaiseksi haluava hakea. Jos pesti kiinnostaa, hae ihmeessä mukaan! Jos et tule valituksi juuri hakemaasi pestiin, yritetään yhdessä löytää sinulle sopiva kiinnostava pesti.

Olet tervetullut myös ei-partio­laisena

Tammileirin leiriprojekti on mainio mahdollisuus aloittaa partioharrastus. Osassa pesteissä aiempi partiokokemus on tarpeen, mutta löytyy myös pestejä, jotka sopivat hyvin uudelle tai tauon jälkeen palaavalle partiolaiselle. Jos löydät mieleisen pestin ja pähkäilet sen soveltuvuutta tuoreelle partiolaiselle, ole yhteydessä pestaajaan, joka mielellään kertoo asiasta lisää. 

Avoimet pestit

Tammileiri etsii vielä mestareitaan! Pestit täyttyvät heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ohjelma­mestari (6kpl)

Ohjelmamestarina vastaat yhdestä kuudesta ohjelmalaaksosta Tammileirillä. Ohjelmamestari suunnittelee ja toteuttaa ohjelmalaakson yhdessä tiiminsä ja kasvatuspäälliköiden kanssa.

Suurohjelma­mestari (2kpl)

Suurohjelmamestarina vastaat Tammileirin isoista ohjelmista, joita on avajaiset, päättäjäiset ja suuri iltanuotio. Suurohjelmamestarina suunnittelet ja toteutat ohjelmat yhdessä tiimisi ja kasvatuspäälliköiden kanssa.

Alaleiri­johtaja (12kpl)

Tammileirin alaleirijohtajat toimivat johtajapareina tai johtajakolmikkoina. Alaleirijohtajana olet vastuussa oman alaleirisi sujuvasta toiminnasta sekä päivittäisestä aikataulun noudattamisesta.

Muonitus­mestari

Soppaa ja sapuskaa jokaiselle. Tässä pestissä pääset hoitamaan leirin tärkeintä roolia.

Logistiikka­mestari

Logistiikkamestari huolehtii leirin sisä- ja ulkologistiikasta, bussikuljetukset, rahdit ja jätekuljetusten sisälogistiikkan.

Talous­mestari

Onko sinulle tuttuja juttuja leirin raha-asiat? Jos on, tämä pesti on sinulle! Talousmestarina vastaat Tammileirin taloudesta yhdessä talouspäällikön kanssa.

Turvamestari (2kpl)

Vastaat yhdessä turvapäällikön kanssa järjestyksenvalvonnan toteutumisesta leirillä ja toimit järjestyksenvalvojien esimiehenä.

Media­mestari (2kpl)

Mediamestarina saat hoivaasi Tammileirin somekanavat ja pääset yhdessä tiimisi kanssa luomaan niihin monipuolista sisältöä. Voit hakea pestiin myös parin kanssa!

Kuvaus­mestari

Tämäkin Tammileiri halutaan ikuistaa kaikkien nähtäville! Kuvausmestarina vastaat leirin valo- ja videokuvatuotannosta sekä muusta kuvallisesta viestinnästä.

Toimittaja

Tule tekemään Tammileirin leirilehteä sekä muita eeppisiä salapoliisijuttuja hyvään seuraan. Pestissä pääset kehittämään toimittajan taitojasi sekä päästämään mielikuvituksesi valloilleen.

Johtaja­ohjelma­­mestari (2kpl)

Onko johtajien viihtyminen partiossa sinulle tärkeää? Haluatko mahdollistaa Tammileirillä oleville johtajille jotain ylimääräistä kivaa ja toteuttaa villitkin ideat? Hae johtajaohjelmamestariksi tai kaverin kanssa mestaripariksi!

VIP-vieras­mestari

Oletko hyvä puhumaan partiosta ja viihdyt sosiaalisissa tilanteissa vieraidenkin ihmisten kanssa? VIP-vierasmestarina olet osaltasi ylläpitämässä ja luomassa toimivia yhteistyösuhteita koko leiriorganisaation puolesta.

Pestaamisen aikataulu

Tammileirin pestejä julkaistaan haettavaksi aina useampi kerrallaan.

– Päälliköt pestataan keväällä 2021
– Mestareiden pestit aukeavat piirirekryssä 23. elokuuta 2021
– Kymppien pestit aukeavat marraskuussa 2021
– Tekijöiden pestit tulevat hakuun alkuvuodesta 2022 

Avoin pesti­hakemus

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa pestiä? Täytä avoin pestihakemus, niin etsitään sinulle sopiva pesti!