Usein kysytyt kysymykset

Huom! Luethan myös ilmoittautumiseen ja peruutusehtoihin liittyvät erilliset ohjeet.

 

Milloin ja missä Tammileiri järjestetään?

Tammileiri järjestetään 9.-12.6.2022 Sauvon Ahtelassa.

 

Milloin voi ilmoittautua Tammileirille?

Tammileirille voi ilmoittautua Kuksassa 17.1.-20.2.2022 osoitteessa kuksaan.fi/37812. Partiolaisen ilmoittautuminen onnistuu vain jos jäsenmaksu on maksettu.

 

Ketkä leirille voi ilmoittautua?

Leiri ja leirin ohjelma on pääsääntöisesti tarkoitettu sudenpentuikäisille (7–9-vuotiaille) ja sudenpentujen kanssa leireileville lähijohtajille. Tekijäksi Tammileirille voi ilmoittautua ollessaan vähintään samoajaikäinen (15-vuotias).

Leirille voivat ilmoittautua myös alle sudenpentuikäiset (0–6-vuotiaat) lapset omien aikuistensa kanssa; aikuisista jokainen osallistuu myös leirin tekemiseen eli jokaisella tulee olla oma pesti.

Partiolaisen ilmoittautuminen onnistuu vain jos jäsenmaksu on maksettu. Leirille ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset (“evp:t”); sudenpentuikäiset evp:t osallistuvat leirille jonkun lippukunnan mukana ja tästä tulee ennakkoon sopia lippukunnan kanssa.

 

PartioID ei toimi, mitä teen?

PartioID ei ole suoraan jäsennumerosi ja sähköpostiosoitteesi, vaan erillinen tunnus, jonka jokainen jäsen rekisteröi käyttöönsä itse. PartioID:n ohjeita löydät täältä. Mikäli ongelma ei ratkea näillä ohjeilla, ole yhteydessä lippukuntasi jäsenrekisterihoitajaan.

 

Huollettavan tietoja ei voi valita lomakkeen yläkulmasta

Huoltajuussuhdetta huollettavaan ei ole rekisteröity. Tämän näkee myös Kuksassa omista tiedoista kohdasta Yhteystiedot -> Huollettavat. Jos huollettavia ei löydy, ota yhteyttä huollettavien lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.

 

Huoltaja ilmoitti vahingossa itsensä Tammileirille, vaikka tarkoitus oli ilmoittaa huollettava: kuka hoitaa ilmoittautumisen kuntoon?

Ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

 

Laskussani on virhe!

Ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

 

Voiko leirimaksun maksaa erissä?

Ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

 

Jos en pääse leirille, pitääkö leirimaksu silti maksaa?

Lähtökohtaisesti kyllä. Tutustuthan leirin ilmoittautumisen ehtoihin.

 

Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni on mennyt perille?

Ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautuja saa vahvistusviestin sähköpostitse. Ilmoittautuminen on mennyt perille, jos olet saanut vahvistusviestin ja tapahtuman ilmoittautuminen näkyy omissa tiedoissasi Kuksassa. Mikäli vahvistusviestiä ei näy, muistathan tarkastaa myös sähköpostisi roskapostikansion.

 

En ole saanut ilmoittautumisvahvistusta sähköpostiini, miksi?

Henkilön ilmoittautuessa ilmoittautumisvahvistus lähetetään ilmoittautujan sähköpostiin. Alaikäisillä ilmoittautumisvahvistus lähtee sekä alaikäiselle, jos sähköpostiosoite on annettu, että huoltajalle. Ilmoittautumisvahvistuksen puuttumiseen syitä voivat olla esimerkiksi virheellinen sähköposti, ilmoitettu sähköposti on jo varattu Kuksassa tai alaikäisen partiolaisen ilmoittautuminen itse ei-partiolaisena.

 

Osallistumistietoihini tuli muutos ja tiedot tulisi päivittää ilmoittautumislomakkeelleni. Miten toimin?

Omia tietoja voi käydä muokkaamassa ilmoittautumisajan loppuun (20.2.) saakka.

Ilmoittautumistietoihin pääsee uudestaan Kuksassa henkilön omista tiedoista Tapahtumat -välilehdeltä L-SP Tammileiri 2022 –tapahtuman kohdalta. Mikäli muutoksia tulee ilmoittautumisajan lopun jälkeen, ole yhteydessä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

 

Voiko ilmoittautumisen perua, jos saa kesätyön? Tai voiko kesätyötakuun turvin vaihtaa ilmoittautumisen koko ajasta vain osaksi aikaa?

Leirillä on käytössä myös kesätyö- ja kesälomatakuu (sisältää myös varusmiespalveluksen). Jos ilmoittautunut ei kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voi hän peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 15.5.2022 mennessä.

Estynyt toimittaa työnantajan todistuksen leirin projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9426. Tällöin koko maksettu leirimaksu palautetaan. Lisäksi henkilö voi takuun turvin perua ei kohderyhmäikäisen lapsen/huollettavan sekä mahdollisen ei vielä jäsenmaksua maksavan puolison osallistumisen. Ilmoittautumispäiviä voi myös vaihtaa kesätyötakuun turvin.

 

Voinko vaihtaa jonkun toisen osallistujan tilalleni, mikäli estyn itse pääsemästä?

Mikäli ilmoittautunut on syystä tai toisesta estynyt osallistumaan leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle mahdollista 15.5.2022 asti. Tämän jälkeen leiriorganisaatio ei pysty enää vaihtamaan osallistujia. Estynyt etsii itse leirille osallistuvan korvaavan henkilön ja ilmoittaa asiasta lippukunnalleen sekä leirin projektityöntekijälle Heli Matintalolle, heli.matintalo@partio.fi ja puh. 050 312 9426. Ilmoitus estymisestä on tehtävä myös silloin, jos osallistumismaksu jää kokonaan käyttämättä. Osallistumismaksua ei palauteta.

Kuinka paljon Tammileirille osallistuminen maksaa?

Koko leirin hinta on 85 €. 3-6 -vuotiailta koko leirin hinta on 30 €.

Yli 15-vuotiaiden päiväleirimaksu on 25 € ja 3–6 -vuotiaiden lasten päiväleirimaksu on 7,5 €. 0–2 -vuotiaat lapset leireilevät ilmaiseksi.

 

Mitä leirimaksu sisältää?

Yhteiskuljetuksen L-SP:n alueelta, majoituksen, ruoan, ohjelman ynnä muut leiriin liittyvät asiat ja palvelut. Koko leirin leirimaksu sisältää myös Tammileiri t-paidan. Suosittelemme yhteiskuljetusta koska leirillä ei ole parkkipaikkoja.

 

Milloin leiri maksetaan?

Leirin laskut lähtevät huhtikuun aikana, ja niissä on otettu huomioon stipendipäätökset ja lippukunnan omat avustukset. Mikäli laskutuksessa on epäselvyyttä, ota yhteyttä projektityöntekijään (heli.matintalo@partio.fi).

Maksavatko henkilökohtaiset avustajat leirimaksun?
Henkilökohtainen avustaja voi osallistua leirille maksutta. Myös henkilökohtaisen avustajan täytyy ilmoittautua leirille Kuksan kautta ja ilmoittaa avustajatehtävästään ilmoittautumisen pesti-kohdassa.

Kenen on mahdollista saada stipendi?

Stipendiä voivat hakea partiolaiset osallistujat. Stipendit jaetaan hakemusten perusteella hakijan ja perheen kokonaistilanne huomioon ottaen siten, että stipendeistä on apua mahdollisimman monelle osallistujalle. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua stipendiä eikä osallistujan leirimaksua suurempi.

 

Millaisia stipendejä on mahdollista hakea?

Stipendiä voi hakea joko koko leirimaksuun tai puoleen siitä.

 

Milloin stipendiä voi hakea?

Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä (17.1.–20.2.2022).

 

Voiko ilmoittautumisen perua, mikäli stipendiä ei myönnetä?

Kyllä, ilmoittautumisen voi perua maksutta 31.3.2022 mennessä, jos stipendiä ei myönnetä.

Milloin ja missä Tammileiri järjestetään?

Tammileiri järjestetään 9.-12.6.2022 Sauvon Ahtelassa.

 

Ketkä leirille voivat osallistua?

Leiri ja leirin ohjelma on pääsääntöisesti tarkoitettu sudenpentu ikäisille (7–9-vuotiaille) ja sudenpentujen kanssa leireileville lähijohtajille. Tekijänä Tammileirille voi osallistua ollessaan vähintään samoajaikäinen (15-vuotias).

Leirille voivat osallistua myös alle sudenpentuikäiset (0–6-vuotiaat) lapset omien aikuistensa kanssa; aikuisista jokainen osallistuu myös leirin tekemiseen eli jokaisella tulee olla oma pesti.

Leirille ovat tervetulleita myös ei-vielä-partiolaiset (“evp:t”); sudenpentuikäiset evp:t osallistuvat leirille jonkun lippukunnan mukana ja tästä tulee ennakkoon sopia lippukunnan kanssa.

 

Voiko leirillä olla vain osan aikaa?

Kaikki Tammileirille osallistuvat sudenpennut ilmoittautuvat koko leirin ajaksi 9.-12.6.2022.
Poikkeuksena perheleiri-ikäiset lapset (0–6-vuotiaat) sekä tekijä-/lähijohtajapesteissä olevat yli 15-vuotiaat, joilla on mahdollisuus ilmoittautua osaksi aikaa päiväleirimaksulla. Koko viikonlopuksi tulevat pesteissä olijat ilmoittautuvat leirille kolmeksi leiripäiväksi (pe, la,su)

 

Voiko Tammileirille osallistua perheen kanssa?

Tammileirille voi osallistua perheenä siten, että alle sudenpentuikäiset (eli 0-6 –vuotiaat) lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa ja jokaisella perheen aikuisella tulee olla pesti eli nimetty työtehtävä. Pestin hoitamisen ajan 3-6 –vuotiaat lapset voivat olla leiripäiväkodissa, tätä pienemmät lapset kulkevat pääsääntöisesti oman aikuisensa mukana myös pestissä. Sudenpentuikäiset lapset osallistuvat Tammileirille lippukunnan kanssa ja osallistuvat leiriohjelmaan lippukunnan mukana.

Milloin ja missä pestejä haetaan?

Tekijöiden pestejä voi hakea alkuvuodesta 2022 lähtien Kuksan kautta.

 

Millaisia pestejä Tammileirillä on?

Tammileirillä on monia pestejä ja löydät ne täältä.

Tuleeko Tammileirille muita leirituotteita kuin paita?

Tammileirin koko leirin maksuun (85 €) sisältyy leiripaita. Muut leirituotteet julkaistaan myöhemmin Tammileirin verkkosivuilla, mutta paidan lisäksi voit ostaa istuinalustan tai mukin. Leiripaita ei sisälly päiväleiriläisten osallistumismaksuun, mutta he voivat ostaa sen erikseen.

 

Milloin leirituotteita voi ostaa?

Leirituotteita voi ostaa ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumislomakkeen kohdasta Leirituotteet. Leirituotteita ei ole myynnissä enää leirillä.

Jäikö vielä kysyttävää?

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä Lounais-Suomen Partiopiirin palvelukoordinaattoriin, heli.matintalo@partio.fi.