Lippukuntailmoittautuminen

Kaikkien Tammileirille lähtevien lippukuntien on tehtävä kuksaan lippukuntailmoittautuminen. Yhteyshenkilön tulee ilmoittaa lippukuntansa leirille 7.11. mennessä.

Ohjeet lippukuntailmoittautumiseen

1. Valitse Kuksan sivulla olevasta valikosta tapahtumat.
2. Kirjoita tapahtuman nimeksi Tammileiri. Muista myös painaa kohdasta hae myös suurtapahtumat.
3. Haun jälkeen valitse tapahtuma listalta, ja mene lippukuntailmoittautuminen-välilehdelle.
4. Klikkaa Hae lippukuntailmoittautumiset ja klikkaa lisää.
5. Kirjoita tekstikenttään lippukunnan nimi ja arvioitu osallistujamäärä. Sen jälkeen valitse vielä alasvetovalikosta ilmoitettava lippukunta ja lopuksi paina Lisää lippukunta.
6. Lippukunnan lisäyksen jälkeen pääset merkkaamaan lippukuntakohtaisen tukisumman, mikäli lippukuntanne tukee jäsenten osallistumista. Muista tallentaa sivun alalaidasta.
7. Lisää leirilippukunnallenne johtaja hänen jäsennumeronsa kautta. Leirilippukunnanjohtajia voi lisätä yhden tai kaksi, ja hän pääsee tarkastelemaan oman leirilippukuntansa osallistujia.
8. Lisätietoja-kenttään voit kirjoittaa mahdollisen toiveen siitä, kenen kanssa haluaisitte olla samassa leirilippukunnassa.

Leiri-ilmoittautuminen ja leirimaksu

Ilmoittautumisaika kesän jännittävimpään salapoliisimysteeriin on vuodenvaihteen jälkeen 17.1.-20.2.2022

Koko leirin hinta on 85 € osallistujilta ja tekijöiltä. Tekijöiden on mahdollista osallistua myös vain osaksi aikaa.

Leirin tekijät ovat tervetulleita osallistumaan rakennus- ja purkuleirille. Rakennusleiri on ennen leiriä 6.6.–8.6. ja purkuleiri maanantaina 13.6. Rakennus- ja purkuleiriin osallistuminen on ilmaista.

Salapoliisiviesti

Lue uusin salapoliisiviesti

Salapoliisiviesti on lippukuntien yhteyshenkilöille sähköpostitse lähetettävä infokirje Tammileiristä. Salapoliisiviestejä tulee syksyn aikana kaksi ja keväällä viisi. Salapoliisikirjeen kautta lippukunnat saavat tärkeää tietoa mm. ilmoittautumisesta sekä leirin sisällöstä.

Ensimmäinen salapoliisiviesti lähetetään poikkeuksellisesti myös lippukuntien johtokolmikolle!

Etkö ole saanut salapoliisiviestejä?

1. Tarkista sähköpostisi roskapostikansio! On hyvin todennäköistä, että sähköposti tulkitsee salapoliisiviestin roskapostiksi.
2. Oletko lippukuntasi Tammileirin yhteyshenkilö? Jos et, pyydä, että lippukuntasi jäsenrekisterinhoitaja tai joku johtokolmikosta lisää sinulle kyseisen pestin. Ohjeet siihen löytyvät täältä.
3. Onko sähköpostisi kuksassa oikein? Tarkista yhteystietosi kuksasta.
4. Jos kaikki edellä olevat eivät tuota tulosta, ota yhteyttä tammileiri@partio.fi